Zwemmen voor zwangeren

Zwemmen voor zwangeren

Je conditie onderhouden, maar ook lekker relaxen!

Een speciaal voor deze les gekwalificeerde docent verzorgt deze groepsles. Het gevoel van gewichtloosheid zorgt ervoor dat bewegingen soepel uitgevoerd kunnen worden. Hierdoor ben je prima in staat om tijdens de zwangerschap je conditie op peil te houden. Na de les kun je ook gebruik maken van de whirlpool. je kunt altijd meedoen met de les ( vanaf het moment dat je zelf denkt dat je eraan toe bent).

Tip; als je gebruik maakt van de whirlpool ga dan na afloop douchen. Hierdoor krijgt ed bloedcirculatie weer een stimulans na de warme whirlpool.

Tijdens het zwemmen voor zwangeren kun je met andere toekomstige moeders je ervaringen uitwisselen. De lessen zwangerschapszwemmen worden in het ondiepe bad gegeven.

Bent u verloskundige en wilt u folders ontvangen van zwemmen voor zwangeren? Stuur dan een e-mail naar danielle@deboetzelaer.nl

Sportief herstellen na je bevalling?!

Wil je weer fit worden na je bevalling?
Na een periode van 4/6 weken ben je van harte welkom om op een sportieve manier te herstellen van je bevalling. Tot 9 maanden na de geboorte van je kindje mag je deelnemen aan de les.

Suggesties

Tickets

Wanneer kan ik voor zwemmen voor zwangeren terecht?

Dag Tijd Locatie
Donderdag 19:00 - 19:45 Hele zwembad
Volledige rooster bekijken