Kinderfeestjes

Je feestje vieren in zwembad De Boetzelaer!

De feestjes voor de kinderen (disco kinderfeestjes en zeemeermin kinderfeestjes) kunnen direct online gereserveerd worden. Klik hier voor reserveren of rechts onderin op deze pagina, op de knop reserveren.
Dit geldt ook voor de losse workshop zeemeermin zwemmen. Dit is excl. horeca.

Op zaterdagmiddag, zondag of voor het discozwemmen op vrijdagavond is het met je vriendjes & vriendinnetjes smullen geblazen in het restaurant van De Boetzelaer. Onderstaand arrangement maakt van jouw kinderfeestje een actieve en spetterende tijd die je nooit meer vergeet!

Jouw speciale kinderfeestje bestaat uit;

  • Patat met een lekker snack naar keuze
  • Limonade
  • Slush puppy of ijsje
  • Lekkere snoepjes
  • Toegang tot het zwembad (er is altijd professioneel toezicht aanwezig)
  • Verrassing voor de jarige!

De kosten voor het (disco)kinderfeestje zijn € 16,50 p.p. 

Ook kan je kiezen voor een zeemeerminfeestje.

Zwemmen als een zeemeermin/man door het water

Het is waarschijnlijk een droom van vele jonge meiden en sommige jongens; het echt kunnen zwemmen als een zeemeermin/man! De Boetzelaer is dan ook trots deze workshop te kunnen aanbieden. Onder begeleiding van een ervaren instructeur leer je hoe je door het water kunt bewegen met een zeemeerminstaart. Na afloop ontvang je een certificaat. 

De workshop zeemeermin/man zwemmen duurt 45 minuten en is inclusief gebruik van de zeemeerminstaart, vin en een duikbril. De workshop is gericht op kinderen van 7 jaar tot en met 12 jaar in minimaal bezit van zwemdiploma A & B.

Let op; vooraf inschrijven is noodzakelijk, want vol=vol

De Boetzelaer biedt verschillende mogelijkheden voor zeemeermin/man zwemmen:
Wekelijks op vrijdagavond kan je inschrijven voor de workshop van 17.45 uur tot 18.30 uur inclusief discozwemmen van 18.30 uur tot 20.00 uur. Op zaterdagmiddag van 11.45 uur tot 12.30 uur inclusief vrijzwemmen van 12.45 uur tot 15.00 uur.

De kosten voor een zeemeermin/man feestje zijn € 23,50 p.p.

Wil jij zelf zo'n leuke zeemeerminstaart check dan eens de website https://www.noordzeemeermin.nl/nl/