Zwemles

Terwijl er nog veel moet gebeuren m.b.t. de herbouw van De Boetzelaer is de mogelijkheid er al om uw kind in te schrijven voor zwemles. Voordat De Boetzelaer geopend wordt zullen wij op volgorde van inschrijving en leeftijd van de kinderen, de kinderen in zwemlessen plaatsen. Gezien het grote aantal inschrijvingen kunnen wij geen garantie bieden dat uw kind direct bij de heropening van De Boetzelaer medio juni 2021 kan starten met zwemles.
Wij doen ons uiterste best alle zwemlessen zodanig in te richten dat de wachttijd minimaal blijft.
De kosten per 4 wekenkaart zijn € 55,- en eenmalige kosten van € 5,- voor een zwemlespas. 
Na het verzenden van het inschrijfformulier ontvangt u per mail een bevestiging.

Inschrijven gaat via de MIJN omgeving van De Boetzelaer.
Nog geen account? Maak eerst een account aan om je kind op te geven.

Op weg naar de ABC schatten

Zwem-ABC diploma’s
“Op weg naar de ABC schatten” is een lesmethode die kinderen op een speelse manier leidt naar het Zwem-ABC. De zwemdiploma’s A en B zijn daarin waardevolle tussenstapjes, maar wie het complete Zwem-ABC op zak heeft, is pas een échte vriend van het water geworden. Met het Nationale Zwemdiploma C op zak voldoe je aan de Nationale Norm Zwemveiligheid.

Schatten
De Boetzelaer heeft een uniek 8-stappenplan ontwikkeld. Stap voor stap worden de kinderen opgeleid voor het Zwem-ABC. Elke keer als een kind overgaat naar een volgend bad verdienen zij een sticker voor op de schatkaart. Zo weten zij precies wat ze hebben behaald en waar zij naartoe werken. Dit maakt het leren zwemmen nog leuker.

Feestje!
Van het diplomazwemmen maken wij een piratenfeest! Waarna de kinderen stralend van trots het zwemdiploma ontvangen.

Kwaliteit
De Boetzelaer is in bezit van de Licentie Nationale Zwemdiploma’s en mogen daarmee de Nationale Zwemdiploma’s uitgeven. Hiermee voldoet De Boetzelaer aan de kwaliteit eisen van de Nationale Raad Zwemveiligheid. De zwemlessen bij De Boetzelaer staan onder begeleiding van professionele en enthousiaste zweminstructeurs, waarbij veiligheid en een kindvriendelijke aanpak is gewaarborgd.