Opfriscursus zwemles

Zwemveilig de zomer tegemoet
Is uw kind al in het bezit van een Zwemdiploma B en of een Zwemdiploma C, maar kan hij/zij nog wel een opfriscursus gebruiken om zwemveilig de zomer tegemoet te gaan? Zwembad De Boetzelaer gaat opfriscursussen aanbieden voor deze kinderen. Na het behalen van het zwemdiploma is het van belang dat kinderen regelmatig blijven zwemmen om te voorkomen dat zij de zwemslagen verleren. De praktijk leer echter dat dit niet bij alle kinderen het geval is. Tijdens de opfriscursus die wordt aangeboden door zwembad De Boetzelaer staat de zelfredzaamheid centraal en komen alle zwemslagen weer aan bod, maar worden ook de survival onderdelen worden behandeld en het redden zwemmen.

Wanneer:   
Maandag: van 18:15 uur tot 19:00 uur.
Dinsdag: van 17:30 uur tot 18:15 uur.

Hoelang:     
De opfriscursus wordt aangeboden per 4 lessen. Vervolgens kan er per 4 lessen worden verlengd naar behoefte van het kind.

Tarief:       
4 wekenkaart € 39,50 euro en eenmalige kosten van een scankaart € 5,- euro.

Aanmelden/inschrijven:
Wilt u uw kind aanmelden voor de opfriscursus, klik dan op deze link https://www.deboetzelaer.nl/inloggen 
Vul het inschrijfformulier volledig in en uiteraard kiest u hier voor opfriscursus zwemles. Onderaan staat aangegeven inschrijven en betalen. Als u hier op klikt is de inschrijving direct voltooid en zoals hierboven vermeld hoeft u geen inschrijfkosten te betalen.

Wanneer kan ik voor Opfriscursus zwemles terecht?

Volledige rooster bekijken