Zwemles in zomervakantie

13 juli 2021

De particuliere zwemlessen gaan in de zomervakantie(maandag 19 juli tot en met zondag 29 augustus) gewoon door. Naast het 4 weken abonnement kunt u extra zwemles reserveren voor uw zoon/dochter vanaf bad 2.
Zit uw zoon/dochter bij ons op zwemles? Dan kunt u online via www.deboetzelaer.nl/tickets een extra zwemles reserveren. U kunt zo vaak u wilt een extra zwemles reserveren voor uw zoon/dochter.
Zit uw zoon/dochter niet bij ons op zwemles en stopt het zwembad waar uw zoon/dochter zwemles volgt in de zomervakantie met de zwemlessen? Ook dan is het mogelijk extra zwemles in De Boetzelaer te volgen. U kunt telefonisch contact met ons opnemen, 0174- 28 66 10 of even bij ons binnenlopen. Vervolgens zal er een afspraak met u worden gemaakt wanneer uw zoon/dochter kan voorzwemmen. Hier zal worden bepaalt in welk bad uw zoon/dochter zal deelnemen. Hierbij worden de maatstaven van De Boetzelaer gehanteerd.

P.S. iedere maandagochtend wordt het vakantierooster met een week verlengt op de website. Op dit moment kunt u tot en met 31 juli extra zwemlessen reserveren.
Maandag 26 juli is dit mogelijk voor de week van 2 augustus t/m 7 augustus enz.  Helaas heeft dit nog steeds te maken met COVID-19. Aangezien er weer strengere maatregelen zijn doorgevoerd op het gebied van de evenementen willen wij voorkomen dat er kaartjes zijn gekocht welke wij later noodgedwongen moeten terugdraaien.