Nieuwe directeur bekend

12 maart 2021

Peter Wielaart geeft stokje over aan Frank Haagsma

Frank Haagsma, is de nieuwe directeur van zwembad De Boetzelaer. Op 15 maart zal hij officieel het stokje overnemen van Peter Wielaart die van zijn welverdiende pensioen gaat genieten. Peter Wielaart is al in dienst sinds de opening van het oude zwembad en was jarenlang de directeur en het gezicht van De Boetzelaer.

Wielaart:” Toen ik aan het begin van mijn carrière in het lege zwembad van de oude Boetzelaer stond, kon ik niet bedenken dat ik 46 jaar later op dezelfde plek hier weer zou staan. Maar nu aan het einde van mijn carrière en in een nieuwe Boetzelaer. Mijn leven heeft zich grotendeels hier afgespeeld. Het geeft een dubbel gevoel. Blij en trots dat ik dit nieuwe mooie zwembad met een fantastisch team van medewerkers, vol vertrouwen mag overdragen aan mijn opvolger Frank Haagsma. Maar ook voel ik enige emotie nu dat mijn werkzame leven er echt op zit. De Boetzelaer blijft voor altijd in mijn hart!!!!”

Haagsma over zijn aanstelling als directeur van zwembad De Boetzelaer: ”ik ben verheugd over het overnemen van het stokje van Peter. De Boetzelaer is binnen de wereld van de zwembaden echt een uniek bad; altijd gericht op de klant en vooruitstrevend in techniek, kwaliteit en beleving. Dat past ook bij mij. Als ik nu op de nieuwbouw rondloop dan ben ik heel trots en kan ik niet wachten om de bezoekers te ontvangen. Ook alle medewerkers van De Boetzelaer staan te trappelen om weer in het eigen zwembad aan het werk te gaan.”               

Clemens Hoppenbrouwer, bestuurslid van Stichting De Boetzelaer: “Met de aanstelling van Frank Haagsma als directeur zijn wij er van overtuigd dat we de juiste man aan het roer hebben om het zwembad naar een mooie toekomst te leiden."

110321m haagsma wielaart boetzelaer 02.jpg

Foto credits: Thierry Schut