Nieuwe directeur

Nieuwe directeur

02 december 2020

Frank Haagsma (51) is de nieuwe directeur van zwembad De Boetzelaer in Monster. De Maaslander volgt per 1 maart 2021 Peter Wielaart op, die op 1 april 2021 officieel uit dienst treedt.

De aanstellingsovereenkomst tussen De Boetzelaer en Haagsma is woensdagmiddag 2 december 2020 ondertekend. Frank Haagsma is momenteel in dienst van het Sportbedrijf Rotterdam en in die functie verantwoordelijk voor exploitatie van de tien zwembaden die Rotterdam telt.

Ook in Westland is Haagsma geen onbekende, want hij was meer dan tien jaar als operationeel manager eindverantwoordelijke voor de gehele productie van Patijnenburg in Naaldwijk.

Als Haagsma in maart 2021 aan het roer komt als directeur-bestuurder van De Boetzelaer zijn de bouwkundige werkzaamheden van het nieuwe zwembad nagenoeg voltooid. Haagsma zal dan leiding gaan geven aan de inrichting van het nieuwe zwembad en ervoor zorgen dat de boel in bedrijf komt. 

Als corona geen spelbreker is, wordt vanaf 1 juni in De Boetzelaer weer volop zwemles gegeven, kunnen recreatieve zwemmers weer hun baantjes gaan trekken en kan er weer menig kinderfeestje georganiseerd worden.