Corona maatregelen

Op deze pagina leggen we kort uit wat de COVID-19 maatregelen voor onze dienstverlening betekent, welke activiteiten er beschikbaar zijn en wat we van onze bezoekers vragen. Voor algemene maatregelen verwijzen wij u naar de website van de Rijksoverheid, de gemeentelijke noodverordening, het brancheprotocol en het sportprotocol van NOC*NSF. Deze pagina wordt, zodra er nieuwe informatie is, direct bijgewerkt.
Deze webpagina is bijgewerkt op maandag 29 november 08:57 uur.

Maatregelen in De Boetzelaer
Wat verwachten wij van u wanneer u ons bezoekt? Houdt u aan de algemene maatregelen zoals beschreven op de website van de Rijksoverheid 

Mondkapjesplicht
De mondkapjes zijn verplicht in de wandelgangen (hal, horeca, kleedkamers, tribune) Wanneer u een plekje heeft waar u kunt zitten mag de mondkap af.

Algemene maatregelen

 • Was vaak je handen met water en zeep, daarna handen goed drogen
 • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
 • Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg
 • Schud geen handen
 • Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen
 • Wanneer je klachten hebt zoals: verkoudheidsklachten, neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoest, verhoging of wanneer je plotseling niet goed meer ruikt of proeft, kom dan niet naar onze accommodatie
 • Volg altijd de instructies van onze medewerkers op
 • Desinfecteer je handen bij binnenkomst
 • Kom alleen op de gereserveerde tijden naar ons complex (zorg dat je maximaal 5 minuten voor aanvang aanwezig bent)
 • Verlaat het zwembad zo spoedig mogelijk na je gevolgde activiteit
 • De douches mogen gebruikt worden

Alle activiteiten
U dient een geldig coronatoegangsbewijs (negatieve testuitslag, vaccinatiebewijs of herstelbewijs) én een geldig ID-bewijs te tonen bij de ingang van het pand. Een medewerker scant uw QR code waarna u het pand kunt betreden.

Zwemles 
U dient een geldig coronatoegangsbewijs (negatieve testuitslag, vaccinatiebewijs of herstelbewijs) te tonen bij de entree van het pand. Een medewerker van De Boetzelaer scant uw QR code waarna u bij het zicht van een groen scherm het pand kunt betreden.

Heeft u geen geldig coronatoegangsbewijs (negatieve testuitslag, vaccinatiebewijs of herstelbewijs) kunt u ervoor kiezen om:

 • Uw zoon/dochter naar zwemles te laten begeleiden door een persoon uit uw vertrouwde omgeving met een geldig coronatoegangsbewijs.
 • Uw zoon/dochter, die zich zelfstandig kan omkleden, tot de ingang van het pand te begeleiden en hier na de zwemles ook weer op te halen.
 • De zwemlessen van uw zoon/dochter tijdelijk stop te zetten en weer te hervatten zodra u een geldig coronatoegangsbewijs kunt tonen of er geen geldig coronatoegangsbewijs meer nodig is om het pand te betreden.

Aangezien het zwembad moet sluiten om 17.00 uur betekent dit dat de zwemlessen van 16.45 uur en 17.30 uur niet doorgaan. U heeft hier inmiddels een mailtje over ontvangen waarbij de verschillende mogelijkheden worden vermeld.

Check hier het protocol verantwoord zwemmen.

Horeca
U dient een geldig coronatoegangsbewijs (negatieve testuitslag, vaccinatiebewijs of herstelbewijs) én een geldig ID-bewijs te tonen bij de ingang van het pand. Een medewerker scant uw QR code waarna u het pand kunt betreden.

Het zwembad sluit om 17.00 uur

Veel gestelde vragen

1. Mag ik zonder coronatoegangsbewijs kijken bij de zwemles van mijn zoon/dochter?
Helaas is het niet toegestaan zonder coronatoegangsbewijs (negatieve testuitslag, vaccinatiebewijs of herstelbewijs) én een geldig ID-bewijs het pand te betreden.

2. Ik heb al een kaartje gekocht voor een activiteit. Kan ik mijn geld terugkrijgen?
Wij geven geen geld retour. U kunt wel uw kaartje(s) annuleren of wijzigen. Ga dan naar https://www.deboetzelaer.nl/mijn-gegevens.  Vervolgens kunt u in uw account onder “Mijn actieve producten” uw reservering annuleren. U kunt daarna een nieuwe reservering plaatsen met de reeds gekochte tickets. 

3. Hoe oud moet ik zijn om een coronatoegangsbewijs te moeten tonen voor het betreden van zwembad De Boetzelaer?
Voor het betreden van ons pand dient iedere bezoeker die 18 jaar of ouder is bij de entree een coronotoegangsbewijs (negatieve testuitslag, vaccinatiebewijs of herstelbewijs) én een geldig ID-bewijs te tonen.

4. Ik heb wel een coronatoegangsbewijs maar ik ben hem helaas vergeten. Mag ik alsnog naar binnen?
Helaas is het niet toegestaan zonder coronatoegangsbewijs (negatieve testuitslag, vaccinatiebewijs of herstelbewijs) én een geldig ID-bewijs het pand te betreden.

5. Ik ben in het bezit van een abonnement, maar ik ben niet gevaccineerd. Hoe gaan jullie hiermee om?
Badenkaarten zijn en blijven onbeperkt geldig. Helaas is het nu niet toegestaan zonder coronatoegangsbewijs (negatieve testuitslag, vaccinatiebewijs of herstelbewijs) én een geldig ID-bewijs het pand te betreden.