Zwemles is leuk!

Samen met Paco en zijn vriendjes op weg naar de ABC schatten!

Zwemles is leuk en Paco de papegaai en zijn vriendjes maken het nog leuker en stimuleren de kinderen om de zwemdiploma's A, B en C te behalen.
Direct bij de eerste les krijgen de kinderen een leuke schatkaart mee naar huis. Na het behalen van ieder badje krijgen zij een sticker die geplakt kan worden op de schatkaart. Bij vele kinderen hangt deze aan een wand, deur of kast in de slaapkamer, zodat zij zien welke stappen zij nog moeten behalen om de schat te vinden.
Bij het behalen van het A en B diploma krijgen de kinderen een leuke sleutelhanger en bij het C diploma krijgen de kinderen een knuffel van Paco van 30 cm. Daarnaast krijgen de kinderen bij A, B en C diploma ook een mooie medaille.

×

Watergames

Donderdag 1 maart is het weer zover! De Watergames van Zwembad De Boetzelaer vinden plaats van 09:00 uur tot 11:00 uur. De activiteit wordt gehouden voor kinderen tot en met 13 jaar die in het bezit zijn van zwemdiploma A. Deelnemen aan de activiteit kan alleen wanneer er een plek is gereserveerd en betaald bij de kassa van het zwembad. Een kaartje kost €7,00 p.p.