Inschrijven

Zwemles voor kinderen vanaf 4 jaar in De Boetzelaer

Zwembad De Boetzelaer heeft een korte wachtlijst. Het is moeilijk te voorspellen hoe lang de wachtlijst voor een bepaalde dag is. Zodra alle kinderen uit het eerste bad naar het tweede bad zijn overgestuurd, worden nieuwe kinderen opgeroepen om te starten met de zwemles. Gemiddeld is de wachttijd voor de lessen, bij geen voorkeur, 3 tot 5 maanden.

Wanneer u meerdere voorkeursdagen opgeeft, bestaat de kans dat u sneller een oproep voor uw kind kunt verwachten. Zodra uw zoon/dochter, na een aantal maanden, naar bad 2 gaat, kunt u van dag/tijd wisselen.

Vul onderstaand formulier in om uw kind in te schrijven voor zwemles.
Telefonisch uw kind aanmelden of bij de kassa van De Boezelaer is ook mogelijk.

Hier kunt u aangeven vanaf welk moment u in aanmerking wilt komen voor een oproep, bv vanaf de zomervakantie, vanaf 4 jaar of een specifieke datum. U kunt hier ook zo spoedig mogelijk invullen. Houdt u er wel rekening mee dat, ivm de wachtlijst, het niet altijd zo is dat u op het moment dat u voor een oproep in aanmerking wilt komen ook daadwerkelijk aan de beurt bent.

* In de kleine vakanties worden de zwemlessen naar de ochtend verplaatst.

Vermeld hier uw extra voorkeuren. Bijvoorbeeld als uw kind samen met een ander kind (vermeld welk kind) aan de zwemles moet beginnen of andere bijzonderheden.

×

Watergames 3 mei

Donderdag 3 mei van 09.00 uur tot 11.00 uur. Leuke spellen in het water waarbij plezier de boventoon voert! Wil jij hierbij zijn?! Inschrijven bij de kassa is noodzakelijk, want vol= vol. € 7,00 p.p. Voor kinderen tot en met 13 jaar in bezit van zwemdiploma A.