Watergames 1 maart

Donderdag 1 maart is het weer zover! De Watergames van Zwembad De Boetzelaer vinden plaats van 09:00 uur tot 11:00 uur. Kinderen die klaar zijn voor een sportieve en gezellige middag kunnen zich hiervoor inschrijven. Samenwerking zorgt immers voor echte winnaars!

Kinderen worden uitgedaagd om binnen een bepaalde tijd een parcours af te leggen en om samen te werken met andere kinderen. Binnen twee uur hebben zij alle spellen gespeeld en wordt er bekend gemaakt wie de winnaars van de Watergames zijn! 

De activiteit wordt gehouden voor kinderen tot en met 13 jaar die in het bezit zijn van zwemdiploma A. Deelnemen aan de activiteit kan alleen wanneer er een plek is gereserveerd en betaald bij de kassa van het zwembad. Een kaartje kost €7,00 p.p.

Dus houd jij van plezier, zwemmen, sport en gezelligheid? En ben je klaar voor deze uitdaging?! Dan zien wij jou donderdag 1 maart!

 

×

Watergames

Donderdag 1 maart is het weer zover! De Watergames van Zwembad De Boetzelaer vinden plaats van 09:00 uur tot 11:00 uur. De activiteit wordt gehouden voor kinderen tot en met 13 jaar die in het bezit zijn van zwemdiploma A. Deelnemen aan de activiteit kan alleen wanneer er een plek is gereserveerd en betaald bij de kassa van het zwembad. Een kaartje kost €7,00 p.p.