Contact en route

Zwembad De Boetzelaer

Madeweg 36
2681 PM  Monster
E-mail: info@deboetzelaer.nl
Website: www.deboetzelaer.nl
Telefoon: 0174 - 28 66 10

Kies vervolgens;
1. Voor reguliere recreatieve openingstijden
2. Voor recreatieve openingstijden in vakantie/feestdagen
3. Voor een receptiemedewerker
4. Voor een horecamedewerker

Horeca De Boetzelaer

E-mail: horeca@deboetzelaer.nl
Telefoon: 0174 - 28 66 16


Grotere kaart weergeven

Parkeren bij zwembad De Boetzelaer

Ons gratis parkeerterrein biedt doorgaans voldoende ruimte voor al onze bezoekers. Langs de Madeweg mag niet worden geparkeerd. Doet u dit toch, dan riskeert u een bon.

Routebeschrijving van Naaldwijk naar De Boetzelaer

Via de zwartedijk N465 slaat u na 1,8km rechtsaf de Madeweg op. Vervolgens zal na 530m Zwembad De Boetzelaer aan u linkerhand verschijnen.

Routebeschrijving van 's-Gravenzande naar De Boetzelaer

Via de Monsterseweg N211/E30 rijdt u als maar rechtdoor. Dan komt u op de Emmastraat en gaat u twee rotondes rechtdoor. Bij de eerste stoplichten slaat u linksaf de Molenweg op. Na 820 slaat u rechtsaf de Madeweg op en zal na 530 m Zwembad De Boetzelaer aan u linkerkant verschijnen.

Routebeschrijving van Hoek van Holland naar De Boetzelaer

Via de Dirk van den Burgweg rijdt u als maar rechtdoor via de Monsterseweg. Dan komt u vervolgens op de Emmastraat en gaat u twee rotondes rechtdoor. Bij de eerste stoplichten slaat u linksaf de Molenweg op. Na 820 slaat u rechtsaf de Madeweg op en zal na 530 m Zwembad De Boetzelaer aan u linkerkant verschijnen.

Routebeschrijving van Wateringen naar De Boetzelaer

Via de Poeldijkseweg neem je bij de rotonde de eerste afslag richting Arckelweg. Vervolgens neem je bij de volgende rotonde de tweede afslag richting Paul Captijnlaan. Daarna de tweede afslag op de rotonde de van Elswijkbaan op. Na 520m slaat u linksaf de Madepolderweg waarna u na 2,4 km aan de rechterzijde zwembad De Boetzelaer ziet en dus bent gearriveerd.

×

Watergames 3 mei

Donderdag 3 mei van 09.00 uur tot 11.00 uur. Leuke spellen in het water waarbij plezier de boventoon voert! Wil jij hierbij zijn?! Inschrijven bij de kassa is noodzakelijk, want vol= vol. € 7,00 p.p. Voor kinderen tot en met 13 jaar in bezit van zwemdiploma A.