Accommodatie

Over onze accommodatie

Zwembad De Boetzelaer heeft een groot 25-meterbad en twee ondiepe waterbaden met diverse waterattracties. Verder zijn er een waterglijbaan, een lage springplank en een grootformaat whirlpool. Voor de allerkleinsten is er een ondiep peuterbad met een leuke glijbaan. Vanuit het zwembad is er toegang tot de zwemmersbar, waar u terecht kunt voor een hapje en drankje.

De whirlpool

De whirlpool die geschikt is voor 25 personen is uniek in Nederland. Mooie LED verlichting zorgt voor een gezellige sfeer. Twee fonteinen zorgen voor de speelse effecten en daarnaast is de whirlpool afgewerkt met mooie rotsblokken. Lekker warm, dus goed voor de spieren en gewrichten om tijdens of na het zwemmen lekker in te bubbelen.

×

Watergames

Donderdag 1 maart is het weer zover! De Watergames van Zwembad De Boetzelaer vinden plaats van 09:00 uur tot 11:00 uur. De activiteit wordt gehouden voor kinderen tot en met 13 jaar die in het bezit zijn van zwemdiploma A. Deelnemen aan de activiteit kan alleen wanneer er een plek is gereserveerd en betaald bij de kassa van het zwembad. Een kaartje kost €7,00 p.p.