Een hapje en een drankje bij Horeca De Boetzelaer!

De horeca van zwembad De Boetzelaer is de ideale centrale plek om na het zwemmen lekker bij te komen onder het genot van een hapje en een drankje. Tijdens de zwemles van uw kind kunt u bijvoorbeeld genieten van een kopje van onze overheerlijke koffie van fairtrade producten, terwijl u uitkijkt op het diepe bad. In onze natte-voetenbar mag u tijdens het recreatief zwemmen in uw zwem- of badkleding verblijven. Zwembad De Boetzelaer beschikt over een ruim buitenterras aan de Madeweg-zijde. Bij zomerse temperaturen gaan de terrasdeuren open.

Lijkt het u een goed idee om voor vrienden of familie uw feest te laten verzorgen door horeca De Boetzelaer, informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. U kunt een email sturen naar horeca@deboetzelaer.nl ter attentie van Mark van Holstein. 


Menukaart

×

Watergames 3 mei

Donderdag 3 mei van 09.00 uur tot 11.00 uur. Leuke spellen in het water waarbij plezier de boventoon voert! Wil jij hierbij zijn?! Inschrijven bij de kassa is noodzakelijk, want vol= vol. € 7,00 p.p. Voor kinderen tot en met 13 jaar in bezit van zwemdiploma A.